Ajánlataink a termékre

 

Hama Full Touch, időjárás-állomás vezeték nélküli érzékelővel, érintőképernyővel

Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
20 610 Ft
+ 1 190 Ft szállítási díj
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
mall.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 20 610 Ft

További termékek a kategóriából

További Hama termékek: Hama Időjárás állomás

TFA Stratos 35.1077 Időjárás állomás 41 535 Ft-tól TFA Stratos 35.1077 TFA 35.1083 Időjárás állomás 19 646 Ft-tól TFA 35.1083 TFA 35.1109 Neo Plus Időjárás állomás 13 990 Ft-tól TFA 35.1109 Neo Plus Technoline WS 9130-IT Időjárás állomás 14 813 Ft-tól Technoline WS 9130-IT
Termékleírás
Főegység típusa Elemes
Érzékelő típusa Vezeték nélküli
Rádióvezérelt óra Igen
Internet (Wi-Fi) csatlakozás Nincs
Színes kijelző Nincs
Kijelző háttérvilágítás Van
Időjárás-előrejelzés Van
Szélmérő Nincs
Szélirány mérő Nincs

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

A 2 darabos készlet egy alapból és egy vezeték nélküli érzékelőből (433 MHz-es frekvencia) áll. Digitális kijelző az idő, a dátum, a kültéri és beltéri hőmérséklet, a páratartalom, az időjárás-előrejelzés és a holdfázis megjelenítéséhez. DCF rádiójel által vezérelt idő (automatikus időbeállítás a világ legpontosabb órája szerint). A kijelzőn lévő 5 érintőkapcsoló gomb. Fehér kijelző háttérvilágítás. Időjárás-előrejelzés kijelző 5 szimbólummal: tiszta, részben felhős, felhős, eső, hó. Hőmérséklet és páratartalom trendkijelzés: emelkedő, egyenletes, csökkenő. Állítson be tetszőleges maximális és minimális hőmérsékletet a riasztás kiváltásához. Lehetőség tetszőleges maximális és minimális páratartalom beállítására; pl. az egészséges helyiséglevegő mutatójaként. Harmatpont és hőmérsékleti index (érzékelhető hőmérséklet) kijelzése. Az alapban/érzékelőben lévő elemek alacsony töltöttségének jelzése. Akár 3 érzékelő is csatlakoztatható (1 érzékelőt tartalmaz). Lehetőség falra szerelésre vagy sík felületre (asztalra, polcra, komódra stb. ) állítva. Hatótávolság: max. 30 m nyílt térben. Tápellátás (érzékelő):2x AA Mignon (tartozék). Tápegység (alap):3x AAA Micro(mellékelve). A bázis méretei (szélesség x magasság x mélység): 14 x 11,4 x 2,3 cm. Az érzékelő méretei (Sz x H x D): 4 x 10,8 x 2,3 cm. Hőmérő: Beltéri és kültéri levegő hőmérsékletének kijelzése. Hőmérsékleti trend kijelzése. Celsius és Fahrenheit között átkapcsolható. Mérési tartomány (beltéri hőmérséklet): -10 °C és +50 °C között. Mérési tartomány (külső hőmérséklet): -40 °C-tól +70 °C-ig. Memória a maximális és minimális mért értékek számára. Páratartalommérő: A beltéri és kültéri páratartalom kijelzése. A páratartalom trendjének megjelenítése. Páratartalom mérési tartomány: 20 % és 95 % között. Memória a maximális és minimális mért értékek számára. Idő, dátum, ébresztőóra: Az idő (óra, perc) és a dátum (hét napja, nap, hónap) kijelzése. 12/24 órás időmegjelenítési formátum. A hét napjának rövidítéskijelzése (7 nyelv közül választható: Német, francia, olasz, holland, holland, spanyol, dán, angol). Ébresztőóra szundi funkcióval.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.